Behandlingar

 

Kiropraktor Roberth Jacobsen 

Boka tid

Behandlingar

Innan behandlingen

Vi bedömmer varje patient utifrån deras individuella värk, och tillsammans med patienten bedömer vad som kan ha orsakat problemen och vilka hinder det skapar i vardagen. Vi sätter även upp en tidsplan för återbesök ifall det är ett återkommande problem.

Behandlingen

Behandlingarna fokuserar på personlig rådgivning och manuell justering för att förbättra kroppens funktion och minska smärta. En vanlig behandling är kiropraktisk manipulationsbehandling för att förbättra ledfunktionen i ryggraden. Att bli behandlad av en kiropraktor är sällan speciellt smärtsamt och patienten upplever ofta ökad rörlighet och mindre stelhet direkt efter behandlingen.

Återbesök

En behandlings serie är individuellt anpassad och inleds ofta med tätare behandlingar för att sedan glesas ut mot slutet. Efter en behandlingsserie gör Du och kiropraktorn en utvärdering och diskuterar vad du kan göra för att förebygga besvär ofta via olika typer av träning. 

Vanliga besvär

Våra terapeuter har bred kompetens inom rörelse- och stödjeorganen samt många års yrkeserfarenhet. Det gör att behandlingsområdet är väldigt brett. Såväl yngre som äldre personer, oavsett fysisk nivå, kan få god hjälp hos våra terapeuter med en rad olika besvär.

  • Nackont
  • Ryggont
  • Musarm